Blå fågeln

Hej!
Vilken vacker dag det var idag då. Och här sitter jag inne och ugglar... Fast det blåste lite förstås. Har ändå varit ut med soporna och ut med tvätten så lite koll har jag ;)
Jag har målat klart lite påbörjade bilder. Den ena blev så rörig och brokig så den vill jag nog inte visa men denna är jag lite nöjd med i alla fall.
 
Blev en snygg stearinfläck med i nedre hörnet också. Lite charm ska dom väl ha *mutter mutter* Jag är riktigt slarvig faktiskt. Men stearin var nytt, det brukar vara kaffefläckar.
Jag var på cirkelfys soft igår som inte alls är särskilt soft. Sist så hade jag ont i hela kroppen tror jag men nu är det i alla fall centrerat till benen. Vilket är konstigt för vi tyckte det var så mycket armövningar. Vet inte vad det kom ifrån. Kanske dom där upp och ner på boxar. Men det kändes inte så mycket när jag gjorde den övningen. Nåja, det ska väl kännas att en har gjort någonting :)
 
Ikväll ska jag göra norra backa med mamsen och fram tills dess ska jag väl fortsätta med den där mastodont-tvätten. Jag kan inte förstå hur det kan bli så mycket kläder på bara en vecka. Mörk 40 tvätt får inte ens plats i maskinen längre utan jag får lov att dela upp den på två :/ Riktigt drygt för då hinner jag inte torka det där nere heller.
Men men hoppas ni har varit ute och njutit av solen lite. Ni kan väl njuta lite åt mig också :)
 

Kommentera här: