Intensiv helg

Hej hopp!
Idag har vi varit hos svärmor och Pärla och blivit bjudna på golunch.
Blev lite spel och efterrätt också.  Och Anna och Tony kom förbi lite snabbt och hämtade sin katt. Inte ofta vi ser dom så det är alltid kul. 
Innan det var Linnea på danslektion och jag och Gabriel passade på att göra kupolen. Jag skulle köpa täckjacka och byxor till vintern. Lager 157 hade jacka, byxor och underställ för bara 600:- så det lät ju lockande. Tyvärr så stämde inte storlekarna med min kropp. Jackan kunde jag ha medium på men byxorna i xl fick jag precis igen. Så dom var lite skumma. Får kolla någonannanstans. Färgerna var inte heller exemplariska.

Igår var vi och firade barnens näst minsta kusin som fyllde 3 år. 
Hög volym och intensivt skulle jag beskriva den dagen 😛

Nu börjar det bli dags att krypa till kojs. Imorgon blir nog en ovanligt tråkig dag. Jag brukar laga mat med boendestödet och sen även träna på eftermiddagen, men imorgon har dom någon utbildning så dagen är helt tom.  Ska bli spännande att se hur jag kommer hantera det. 

På onsdag ska jag till läkaren på psyk och på torsdag blir det sjukgymnasten för att se vad jag kan göra med min rygg. Fick komma in akut för lite mer än två veckor sen för jag kunde knappt röra mig och jag hade så ont och var så stel.
Det är mycket bättre nu än för två veckor sen men har ju fortfarande ont och har haft det i typ 7 år mer eller mindre. 

Angående läkaren så ska jag försöka få honom att förstå att jag inte vill ha både litium och voxra.  Helst ingen.  Jag är så trött på alla biverkningar. Och så tror jag inte att jag är bipolär, så onödigt att käka litium som är så tungt åt kroppen. 

Men ja. Sängen var det. 
Godnatt!

Wow!

Trillade över denna video som min syster delat på facebook. Hon har sporadiskt väldigt bra musiksmak 😉
Denna hörde nog till den bästa hon delat. Jag älskar den!
Så glad att jag kollade in den och jag hoppas att ni kommer gilla den lika mycket som jag gör!
 
Ha en bra dag!

Besök :D

Goder kväller!
Idag blev det en lite tuffare dag än vad jag trodde igår när jag skrev. Började med att jag blev väckt tidigare av Linnea än vad jag hade klockan på. Somnade om och sov över klockan istället. Så försöka få lillfröken att äta sin frukost lite snabbare och få på sig kläderna på mindre än en timme. Ja detta är en stor utmaning i vår familj 😂
Packa hennes väska och tog den opumpade cykeln till dansen. I all stress så upptäckte jag när vi skulle cykla hem igen att ungen inte har någon hjälm på sig...
 
Sen åt vi lite lunch och fick besked om att Emma och Marcin ville komma och hälsa på. Jätteroligt! Så det blev lite panikstädning i några timmar. Positivt var även att söndagshandlingen blev gjord mitt på dagen istället för att vänta tills halv elva på kvällen som jag brukar göra 😛
 
Vi fikade och pratade. Jättekul att dom kom förbi. Dom bor ju i Stockholm nu så det är inte ofta jag ser Emma längre. Och nu ska dom flytta ännu längre bort. Till inte mindre än: Portugal!
 
Nu på kvällen har jag och Pajen lirat Heroes of might and magic igen. Jag vinner såklart ;)
 
Och imorgon är det min matlagningsdag och så har jag även bipolärträff. Sista av sju då. Det är lite trist att det inte fortsätter. Trivdes bra med den gruppen.
 
Men nu blir det sängen! Så godnatt på er!
 
Från Frostbrunnsdalen i juli: