Almanackan

Hej igen!
Har ju glömt att visa upp de två senaste uppläggen i almanackan jag gjort.
Det här är september/oktober och november/december-uppläggen. I år blir det ingen scrappad almanacka tyvärr, jag spar krutet till nästa år istället :)

September/oktober tillägnades Erik då han fyller år den 1:a september


...och november/december oss båda eftersom vi har bröllopsdag den 1:a november. 2 år har vi varit gifta nu :) Lite häftigt känns det :p Och nu har vi barn också! Börjar vi bli vuxna månne tro? ^^Nu ska jag skynda mig i säng så jag får nån timmes sömn innan lillen ska ha mat igen.
Godnatt!

Rida rida ranka...

Hej på er!
Imorgon är det nytt år med nya möjligheter! Trevligt va!? Mitt nyårslöfte får bli att vara den bästaste mamman jag kan för Gabriel :)
Idag har vi varit till bergen och hälsat på. Gabriel fick rida på ponnyn och så åt vi massor med fika. Jag klämde i mig 3(!) stora muffins ^^ Törs ju inte ha som nyårslöfte att äta mindre iaf, det skulle jag aldrig klara! Skulle inte vilja heller för den delen :)
Nu ska jag spela det där beroendeframkallande bollspelet på facebook några gånger innan det är dags att stupa i sängen!
Godnatt!

Sorry

Usch nu är jag sådär dålig att uppdatera igen :( Verkligen lessen, men det är så mkt hela tiden ju. Helt fantastiskt hur en varelse som sover så mycket kan ta så mkt tid! :p Men han är världens sötaste så det gör ingenting. Idag har jag börjat gå igenom vad jag ska göra nästa termin i skolan. Ska ju plugga på distans på NTI skolan i Falun. Det verka inte vara riktigt så mkt distans som jag trodde men jag hoppas jag lyckas få ihop det ändå. Det är ju bara 200 poäng kvar innan jag är klar med betygen. Så det blir studier på halvtid denna terminen. Jag ska läsa engelska B och kemi A.
Men men, nu ska jag studsa i säng innan jag stupar någonstans.
Sov gott mina kära läsare!