...

Haha, har ingen fantasi att komma på en rubrik idag ^^
Tänkte bara berätta vad jag har gjort idag. Det blir en kort historia men ändå :p
Har ju varit ledig, så har koncentrerat mig på att vila upp mig.
  • Läst ut Twilight (första boken)
  • Fixat en av två gardiner till köket. Det kom klibb på strykjärnet så orka inte fortsätta :p
  • Setat vid datorn och gjort jag vet inte vad i massor av timmar
  • Pärlat en elgitarr. Tyvärr så dog kamerabatteriet lägligt nog precis när jag skulle fota den. Men bilder kommer, jag lovar
Är grymt nyfiken på vad älsklingen håller på med. Han sitter vid mitt pysselbord och gör min present. ^^ Wonder what that could be!
Han har varit och spelat ett stort warhammerslag idag så det är väl mycket därför jag inte orkat göra så mycket också. Allt blir så tråkigt när han inte är hemma.

Nu ska jag försöka pallra mig i säng snart så jag orkar upp till jobbet imorgon också.

Sist men inte minst, lite visdomsord:
Om du känner dig nere eller tänker tråkiga tankar, se det som en påminnelse att ändra på tänket! Lyssna på en pepp låt eller se en bra och rolig film.

Shopping!

Titta vad det landa för roligt i våran brevlåda! :D
+ En katalog från Slöjddetaljer som ökar shopping-beroendet ytterligare :p


Scrap

Hej hopp!
Blev på riktigt bra humör!! På nåt vis så har en viss person styrt in mig på att tänka positivt. Försökte hjälpa henne men verka som att det satte igång mitt eget "Positiv-tänk-snurr" ^^ Hoppas det hjälpte lite för henne också. Det är ju inte så lätt när man känner sig lite sådär. Men det häftiga är att det hjälper supermycket att bara sitta och tänka positiva tankar och känna hur även humöret ändras med det.

Har ju lite scrapping att dela med mig av också för er inspirationssugna. Var meningen att jag skulle sätta mig att göra lite roliga vikningar men det var roligare att bara flyta med ^^


Kortet Benjamin fick


Bokmärke

Måste bara visa upp paketet Benjamin fick också. Det lär ju inte hända så ofta att det blir så här bra mönstermatchat bara sådär!? (Erik som slår in paketen, så han får väl credditen för den här ;))


Nu ska det pysslas mer!
Ha det bäst nu! Och tänk glada tankar och på vad ni är nöjda med istället för tvärtom ;)