Trogna läsare!

Åh vad gulligt att ni kikar in här varje dag fast jag inte gör något nytt. Snart lovar jag att göra en ordentlig uppdatering!
Kan väl ta en snabb genomgång om vad jag har haft för mig. Har ju inte det bästa minnet men jag gör väl ett försök :p
Vi har iaf varit på Parken Zoo i Eskilstuna med Pajen, Pinen, mamma, Sandra och Josef. Jättekul, många fina djur och den godaste specialbeställda glassen! När vi skulle åka hem hade det blivit ett stort elfel i stockholm så tågen gick inte som dom skulle. Vi blev fast i Sala i flera timmar och vid elva-tiden på kvällen kom vi hem ^^

Sen har jag tagit årets första dopp med mamma och Pin häromdagen. Mycket härligt. Hoppas vädret håller i sig så jag hinner blöta mig fler gånger. Gabriel älskade det också!

Så igår var vi på bröllop i Torsåker. Mycket fint brudpar och en väldigt trevlig dag. Gabriel ville absolut inte sova middag för att det var så spännande och somnade alltså som ett skjutet djur när vi satte oss i bilen på väg hem!

Är gravid i vecka 24+0 idag och "Ingrid" som arbetsnamnet är, är en riktig liten buse i magen!! En och annan karatespark har hon hunnit med och kvällsliga aktiviteten är kickboxning. ^^

Annars har jag mest jobbat och slappat när jag varit ledig. :)

Men men, jag återkommer med bilder när jag sitter vid rätt dator

Barnmorskebesök

Hej hopp!
Hoppas ni har en trevlig kväll. Det har jag! Förutom att jag har saker att göra som jag inte gör och bara tänker på dom utan att göra något åt dom. Herregud... Jaja, sån är jag.

Idag har jag varit hos min favoritbarnmorska för andra gången denna gång. Jag lämnade Pajen och Pinen hemma och tog med mig mamma istället. Dom andra var så sjuka så vill inte riskera att smitta ner några knoddisar.
Dessutom kan det ju vara kul för "mormor" att se hur det går till nuförtiden på MVC :)

Vi pratade lite om förra gången och att jag ju mådde dåligt efteråt (ledsen-dåligt) och om jag var rädd för att det skulle hända igen. Och det är klart jag är.. Det var inte alls roligt.

Så fick vi, både jag och mamma, lyssna på hjärtljuden. Annika bekräftade att det är en livlig prick därinne, precis som jag misstänkt och som dom sa när vi var på ultraljudet. Hon ville ju inte ligga still ens för ett litet foto och det enda kortet som blev bra var ju det på fötterna ^^

Så tog hon blodtryck och stick i fingret och så fick jag väga mig. Tog av mig skorna och vägde mig igen. Funderade vad jag mer kunde plocka av mig, men nöjde mig tillslut med vad som var ^^ Har tröstätit lite nu när jag kom hem så det känns bättre ;)

Min trötthet beror antagligen på lite lågt blodtryck så jag ska salta maten mer. Jag trodde ju inte att dom rekommenderade mer salt. Jag tycker man alltid hör att man inte ska äta för mycket salt. Men men, mer strips åt Millis :D Eller salta ägg kanske är ett bättre alternativ!?

Men nu ska jag nog ta tag i det där ni vet :) "Ingrid" hälsar med en spark!

Kort på kort

Idag visar jag upp korten jag gjort till mina svägerskor som är tvillingar. Dom fyller år under peace and love-veckan så det innebär att båda två befann sig i stan.


Imorgon ska vi på kalas för lilla (läs stora) Josefen. Det ska bli skojsigt och jag har hittat några roliga paket till han.

Men men, nu måste jag börja göra mig klar så jag är redo för dagens äventyr :)
Ha det bra alla!