Lite pyssel

Har äntligen börjat klara att pyssla lite med min hand. Som jag har saknat det!!! Och tack Maria som ryckte igång det. Fick in beställning på två kort så det var bara att sätta igång när jag hittade en så passande fotbollsstämpel till den fotbollsspelande pojken som skulle få det. Hoppas dom blev nöjda :)
 
Det här tror jag kan ha slinkit med i mitt senaste påskinlägg men här kommer dom igen i ett rent pysselinlägg
 

Vår Påsk

Vår påsk bestod i mycket god mat och mycket bus med barn. Ungefär som vanligt när vi firar någonting. Väldigt
skojigt :)
Gabriel hade pysslat ihop egna ägg till alla sina kusiner och jag hade pärlat ihop lite påskpresenter att hänga i riset. Eller i blommorna som Mira gjorde funkar ju också :)
Så hade vi även stämplat barnens händer i gult och klistrat på en fjäder och vips så blev det en kyckling. Dessa fick dom som bjöd på maten :)
 

Sorry...

Alltså, förlåt! Nu blev det sådär tomt och tråkigt här i bloggen igen.
Dom senaste veckorna har kvällarna mest bestått av att titta ikapp serien Game of thrones. Skitbra serie. Vet inte varför jag inte fallit för frestelsen tidigare. Fast det är VÄLDIGT svårt att hänga med emellanåt. Det tycker i alla fall jag. Blir lätt och tänka på annat och poff så har man missat vem som är kung över vad och vad dom pysslar med. Tur jag har Erik som jag kan fråga ut om både det ena och det andra.
Nu har vi ett avsnitt kvar på säsong tre sen kan vi börja följa det i normal takt, en gång i veckan :)
Mina favoriter!
 
Idag har jag och Gabriel varit på tupperware-party hos Helena. Jag föll för frestelsen och köpte en stekspade och rörslev. Dom billiga man köper i affärer blir snabbt bubbliga och släpper ut massa otäcka gifter så nu åker dom i soporna!!
Helst skulle jag vilja ha en hel uppsättning med matlådor och byttor och hela fadderullan men då lär jag nog finna mig ett jobb först ;)
 
Nu ska jag krypa ner och sova med Linnea.
Imorgon blir det nya äventyr. Kanske lite träning om jag har tur :D
Hej så länge!