Första gången på slalomskidor

Gokväll på er! Lång händelserik dag här!
Först åkte jag till Romme alpin klockan 10 och tog några åk själv och sen kom Helena, Simon och Algot och mötte upp. Vi grillade lite korv och sen åkte vi massor hela dagen. Dom sista åken lånbyttes jag och Helena utrustning. Hon fick alltså åka bräda och jag ställde mig för första gången i mitt liv på ett par slalomskidor. Det gick över förväntan. Stod på benen hela tiden till skillnad från vissa andra. ;)
Sen kom andra systern och körde in i mig så fick heja lite på henne också.
När dom stängt åkte vi hem till mamma och fick lite gofika där. När jag skulle åka hem så starta inte min bil så blev strandad där tills mamma skulle åka till jobbet. Curt försökte allt med min bil men utan resultat men när vi skulle åka så provade jag en sista gång och då funkade den hux flux igen. Så nu vet jag inte vad som är fel och får väl se om den startar imorgon när Erik ska till jobbet.
 
Här stylar jag runt lite på brädan. Har tränat på svängarna lite så nu går det bättre. Ankarliften klararde jag dock inte att kliva av. Ramla båda gångerna jag försökte :p
 
 Nu måste jag gå och duscha. Känner mig riktigt slibbig :p Och håret blir ju inte direkt snyggt när en haft hjälm på sig en hel dag ^^
Ha det bra!

Snöängel

 
 
Gokväll!
Blir till att sova på soffan inatt för sängen upptas av två andra sömntutor. VIsserligen har dom sovit sen halv åtta så dom kanske vaknar snart. Iaf den store av dom.
 
Imorgon är en stor dag. Då ska jag först träffa läkaren och se varför inte mina öron slutar klia trots behandling med allehanda smörjor. Hoppas att han kommer fram till något vettigt. Blir tokig snart.
Sen är det dags att träffa arbetskonsulenterna och om jag har förstått det rätt borde jag få veta var jag kommer hamna på daglig verksamhet nånstans.
 
Nu är ugglisarna klara också. Målade klart dom i helgen på gästis.
Förutom att måla så löste jag korsord och så åkte vi till Stångtjärn och grillade. Sen åkte vi till affären och köpte lite lördagsgott och på kvällen tittade vi på mello och såklart så vann ju helt fel låt :/
 
På söndagen när jag kom hem så ville Linnea gå och åka skridskor. Vi är ju så lyckligt lottade att vi har en isbana bara ett hus bort. Och på tal om lycka! Vilken UNDERBAR vinter vi fått!! <3 <3 <3 Jag är helt salig över att den varit så lång och fin. :D
Här gör Linnea snöänglar med skridskor och allt :)
 
Nu ska jag försöka att ta mig till sängen. Eller ja, soffan då.
Godnatt!

Ugglor i mossen

Hej på er! 
Vad gör ni? Själv sitter jag och målar ugglor. Haft ett litet målaruppehåll så det känns bra att dom här ska få bli klara nån gång. 

Jag är på gästis den här helgen och försöker göra mitt bästa för att vila upp mig men deppet kommer över mig titt som tätt. Inatt drömde jag att det var fullt krig och jag var såklart mitt i det. Försökte fly och gömma mig och samtidigt få tag på mat. Det var riktigt jobbigt.  Och detta kommer antagligen av att jag råkade titta på nyheterna igår kväll. Blir ofta jobbigt då så jag brukar hålla mig ifrån det. 

Tja, hade väl inte så mycket mer att komma med.
Tjipp tjipp!