Snowboard i Källviksbacken

Hej hopp!!!
Ikväll har endorfinerna sprutat och jag har mått TOPPEN!! Jag var med syster yster med familj i Källviksbacken och åkte, jag snowboard, syster och Algot skidor.
 
Det får bli ett kort inlägg idag med många bilder istället. Vet inte vad jag mer ska skriva än att jag är väldigt nöjd. Älskar att åka bräda!! Hoppas det blir fler gånger i år.
Nu, Gonatt!!

Nytt

Fan rent ut sagt! Hade nästan skrivit klart ett helt inlägg och så kraschar appen och återställer inte!! 😠
Orkar jag och kommer jag ihåg allting att skriva om? Försöker väl då. Skam den som ger sig. 

Jo både jag och Gabriel har fått hem lite ny fritidsutrustning idag. Han nygamla skridskor och jag nya snowboardboots. Så nu får det bli lite åka av tycker jag! Så sugen!! Fick chansen nu till helgen men då är jag ju på gästis så det gick inte.

Idag har varit ännu en slapp dag hemma med sjuk Linnea. Fick iaf lite besök och en omgång i Yatzy. Jag vann såklart ;) 

Imorgon kommer boendestödet igen och då slänger vi nog ut resten av julen. Pepparkakshuset är ju redan kraschat

Och nu fortsätter pysselverkstaden
Som vanligt ett kreativt kaos på mitt pysselbord 👩‍🎨

Hej så länge! 


Pulkaåkning

Hej hopp!
Igår var jag med Belinda och barnen och åkte pulka. Det slutade väldigt olyckligt med att Hannah slog i ryggen/huvudet så dom fick lov att åka till akuten. Det verkar ha gått ganska bra iaf.

Gabriel tyckte det var jättekul att åka pulka. Från att ha hatat att åka utför till att åka i hopp till och med!

Idag har det inte hänt så mycket spännande alls. Vi har varit hemma hela dagen och det vettigaste jag åstadkommit är att jag har lagat mat tillsammans med boendestödet. Det blev gott faktiskt. Gjorde nudel/kycklingwok med morötter och minimajs och nån god sörja gjord på soya, vitvinsvinäger och socker. 
Och så har jag köpt ett par nya snowboardboots med systers hjälp. Fick dom till ett riktigt bra pris dessutom! Skulle ha kostat 1900:- men fick dom för 1000:- för säljaren sa fel. Mycket uppskattat. Nu har jag till och med råd att använda dom en gång eller två! :D 

Nu ska jag pyssla vidare med mina kort innan det är dags att sova.
Ha det bra!