Släpp bilen lös...

...det är vår! :)
Nu så har vi fått lös Brumme-Lisa ^^ För det första så visste jag inte vad rattlås var, men när det frågetecknet rätades ut så fick jag igång bilen igen iaf ^^
Sen kom vi lös med lite "putthjälp" från pappa och Michelle.
Så nu kan jag ta min efterlängtade tur till kupan ikväll för lite shopping. Dom har extra öppet ikväll (ända till 22:00) så jag kan åka när Gabriel har somnat. Det ska bli skojsigt. Hoppas jag hittar nåt roligt också :)

Brumme-Lisa

Godkväller!

Måste bara få beklaga mig lite :p Min bil är så himlans dum :(
Jag är helt kär i den i vanliga fall, när den beter sig som den ska! Då är den liten och nätt, har en kalasglad färg, från 0-50 på ingen tid alls (efter 50 går det lite segare ;)), går att starta på tvåan och superenkel att fickparkera m.m m.m! Ja helt tokkär är jag i den.
Men nu är den bra bråkig.

Det är nämligen så att vi var helt övertygade om att det skulle bli vår här för några veckor sen och det var jättevarmt och det bildades en stor pöl med vatten av all smält snö på min parkeringsplats. Det var bara det att pölen frös till och blev till ett tjockt lager is. Runt däcken! :s
Så nu kan man säga att stackars Brumme-Lisa sitter fast en aning... Försökte backa ut henne idag men icke. Inte en millimeter kom vi. Stängde av, försökte ratta hjulen lite och POFF så låser sig ratten! Försöker starta henne igen men det går inte ens att vrida på nyckeln!!
Det är såna här gånger man önskar man var aningen mer teknisk.. :p

Jaja, blir bussen till BVC imon. Kul! :p

Inget...


Hejsan!
Här var det dött... Det har inte hänt nåt roligt som är värt att berätta i mitt liv heller så. Det enda som är, är att jag har blivit förkyld. Jippipi. Tänk om man kunde få bli frisk mellan varven :s Snart är det vår iaf så då ska det väl bli bättre. Fast om man kollar ut genom vårat fönster idag så ser det verkligen inte ut som att våren är på inträdande. Vitt vitt vitt är ledorden. Snön vräker ner. Igen... Usch va deppigt. Nåja, mata grabben lite kanske.
Vi hörs när det ljusnar!
Puss o kram!