Pizza!!

Hej hopp!
Idag skulle jag och Gabriel ta med oss mormorn till babyrytmiken men när vi kom dit så var det ingen där :( Dom hade tydligen ingen verksamhet för att det är sportlov. *mutter mutter*
Nåja, vi åkte och införskaffade lite semlor och tog en mysdag i Fagerbacken istället. När vi kom hem var det dags för ett BVC-besök. Gabriel hade hoppat ner till "normalkurvan" efter att ha legat nåt hack upp när vi var där på 1-årsbesök så vi ville komma tillbaka innan 1,5 år. Mest för att vi är så nojiga ^^ Bvc-sköterskan tyckte det var helt lugnt men eftersom vi är som vi är fick vi komma tillbaka. Som vi misstänkte så fortsätter han följa "normalkurvan". Så fick vi även nya D-isar och svar på lite andra frågor. Har misstänkt öroninflammation men hon tyckte att det mest såg torrt ut i örat så vi ska smörja det. Jag och mitt dumöra ska in på torsdag och undersökas. Det kliar och proppar sig. Men nu hoppas jag att dom gör något åt det efter att ha haft problem med det i 2,5 år.

När vi kom hem från bvc var det dags för middag. Det blev pizza!! Nam nam!! Självklart lagad från grunden eftersom det är så mycket skit i såna där kit man kan köpa. Vi försöker ha nolltolerans på e-ämnen för Pinus.
Han tyckte det var jättegott och så är det ju såååå roligt att få äta och kladda själv :)

I pappas fotspår

"Jag har pappas gamla skor :) Det är nog den sista gången jag har det också för dom var ganska trånga"

"Sommarens sko har jag i handen"


"Skosnören fick vi lov att snöra ur"