Julkort

Hej hopp!
Nu är julkorten klara och skickade. Det blev bara till närmast sörjande i år. Inte alls till alla som jag vill skicka till, men ibland måste viljan stå tillbaka lite för ork och tid tyvärr. Tänkte att jag kanske kan göra fler sen om jag får lust och skicka med vanliga frimärken. Var ju sista dagen idag för julfrimärkena.
Nu är det bara julklapparna kvar då. Det är jag expert på att vänta in i det sista med att fixa. Får se hur det går i år. Fick en chock här den 14de när jag insåg att det bara är tio dagar kvar till jul. Hur kan den här månaden alltid gå så himlans fort??
Nåja, nu blir det nog lite soffmys och se om det är nåt bra på dumburken.
Hej så länge!

Pausa

Oj tog visst en liten paus härifrån. Dels har vi haft lite trassel med datorn men har ändå inte varit på humör för att blogga faktiskt. Blir mycket att sitta i soffan och bara mysa med bebisen.

Nu har vi precis installerat våran nya dator så jag får ju lov att prova den lite. :)

Nu ska jag se om jag hinner pyssla lite också innan Linnea blir hungrig igen..
Hörs!

HEMMA!! :D

Hej gott folk!
Nu har vi äntligen fått komma hem! Blogg-appen har krånglat under nästan hela bb-tiden därav väldigt dåligt uppdaterat här.
Hon kom den 23 november och den 3 december fick vi äntligen komma hem :D
Hon fick också gulsot så vi fick stanna en och en halv vecka och sola. Nu går det åt rätt håll men fortfarande återstår några stick i handen för att se så att det inte stiger för högt.
Hon äter bra och förlossningen gick rekordsnabbt ^^ Vi hann inte mer än in på förlossningsavdelningen så var hon ute. :p
Bilder kommer när jag tömt kameran.