Ajaj!

Stackars Gabriel fick sin andra dos av vaccinet idag. Men den här gången tog dom sprutorna i båda benen samtidigt, tack och lov! Han blev ju så himlans ledsen sist men den här gången bara gnällde han till sen var det bra. Skönt det.
Nu väger han 9545g och är 71,5cm lång. Stor pojk vi börjar få :) Och så fick han visa att han kunde flytta en leksak från den ena handen till den andra och att han faktiskt kan använda vänsterarmen som en dum läkare i falun tyckte vi skulle komma på återbesök för att se. Dom kan...
Nu sover han lite middag och jag sitter och dricker lite kaffe och äter en biskvi som vart kvar från mors dag. :) Fick ju ett fint egenhändigt gjort kort, en trisslott och min favorit fika (biskvier) av Erik :)
Just ja, årets nyhet! Jag har lagat mat idag!! Alldeles själv :D Bara första gången på 4 år eller nåt ^^ Hihi, det blev gott till och med.
Nu ska jag återgå till bollarna innan älsklingsprinsen vaknar.

JÄÄÄÄJ!!! :D

Har äntligen vunnit något :) Har försökt länge nu och kommentera både lite här och där för att ta mig lotter och vinna nåt. Och nu äntligen hände det!! :D Har vunnit tre stämplar från stämpelkällan genom en blogg som heter scrapptorget.
Blev så glad så glad :):):)

Nu återstår det bara att se om jag kan vinna nåt i megatävlingen jag är med i hos familjen W

Jaja, nu ska jag ladda för big brothers veckofinal :)
Hörs!

Morgonlur

Nu är det lite snabb egentid som gäller här. Gabriel sover sin förmiddagslur och Erik har inte ens vaknat än.
Här ligger Gabbe och leker lite med sin drake "Hippo" innan han somnade:


Prinsens scrapalbum har fått påfyllning oxå, av den här layouten: