Några kloka ord...

...sen ska jag ladda över bilderna från kameran till datorn så ni får lite fint att titta på :)

Utan att ta till överdrifter är det lätt att känna att livet emellanåt ter sig kallt och bistert. Det kan kännas som om allt det naturliga och vackra inom oss har stelnat och frusit till is. Många av oss känner då och då på detta sätt. När sinnet endast upplever kyla i varje ögonblick är livet fullt naturligt inte till sin fördel och vi ser inte allt vackra omkring oss. Men vad är det egentligen som gör att vintern griper tag om våra hjärtan och vad är det som ser till att sommaren lämnar oss? Känns det inte alltid som om det är någonting utanför oss själva som skapar detta tillstånd? Ibland kan det verka som om det är andra människor som är ansvariga för kylan och ibland är det en viss situation som tycks vara orsaken.
Vi kan åter få uppleva sommarens värme och än en gång få se alla växternas och trädens skönhet. Vi är ensamma ansvariga för våra upplevelser och det enda vi behöver göra är att säga sanningen om det för att solens strålar ska tina upp våra frusna kroppar. Det hjälper oss att året runt bära fröna till utveckling och tillväxt inom oss och endast uppleva det som symboliserar ljus och värme. Låt ditt sinne bli påmint om att alla problem upphör när sommaren är mer önskad än vintern. Du är inte offer för omständigheterna. Du skapar själv den årstid du önskar inom dig!

Long time, no see

Ja nu var det ett tag sen igen. Jag har haft mycket skoj för mig dom senaste dagarna :)
Bland annat har jag varit till IKEA och shoppat lite och badat :D Hade velat tagit mig ett dopp idag också men så blev det inte, istället blev det en långpromenad runt älven och sen käk på tunhuken med Mats.
Nu ska jag gå och softa lite i nya soffan. :)

Omgjort

Här hemma blåser förändringarnas vindar. Jag älskar det men katten och Gabriel är lite fundersamma vad matte och husse/mamma och pappa håller på med.
Idag var jag till Säter och träffade syster, alltså fick Gabriel träffa moster och kusin. Roligt roligt. Imon blir det en liten shoppingrunda med desamma.
Öh, missa jag ämnet där? Nån som försöker prata med mig :p Jo Erik har möblerat om härhemma när jag var borta så att våran nya tv (50 tums!!!???) ska få plats. Även en ny soffa ska få flytta in. Så här rykte bokhyllan och en stor del av våra böcker. Det lätta en sten vill jag lova! Gillar inte att ha så mycket saker. Jag bara samlar och samlar och så kommer jag på att ojdå, det var kanske liiiite mkt :p Men nu åker dom iaf :)
Även hobbyrummet hade fått sig en liten makeover och köket oxå. Och lite dörrar som åkt ner i förrådet. Haha hela lägenheten är upp och ner med andra ord. :p

Nu blir det bollar för hela slanten :)