BVC

Godkväll mina vänner!
Idag har vi varit på BVC med Gabriel. Stackarn fick 2 otäcka sprutor, ett i varje lår. Han skrek som en stucken gris och mamman och pappan visste inte vart dom skulle ta vägen :( Det var vaccinationsdosen man får vid tre månaders ålder och om tre månader är det dags igen :s Gråten gick över ett tag men nu på kvällen fick han jätteont igen och grät och grät och grät så han fick en alvedon så till slut blev det bättre. Vi är inte alls vana att han är så ledsen. Han är nästan alltid tyst och snäll och säger till när han är hungrig bara.

Nu är det snart dags för big brother men först lite sent käk.
Ha en bra kväll på er! :)

Melodifestival

Svensk som man är så har man nu avklarat lördagens melodifestival. Fast om sanningen ska fram så såg jag bara sista låten ^^ Men det var bra nog! Nicke Borg var sjukt bra!! Kanske borde kolla varje lördag, men gissar att alla låtar inte är lika bra som hans :p

Kameran är ihopskruvad också. Jag är mycket nöjd :)
Men jag har ett mindre problem, jag har nämligen ingen usb-sladd till den så det blir nog lite problem när bilderna ska in på datorn ^^

Nu blir det ETT spel sen ska jag pyssla :) Lite egentid såhär på kvällskvisten när prinsen har somnat. Det är skönt det!

Ha en bra helg!

Snabbt inlägg

Hej hej
Kastar in ett snabbt ett så ni vet vad jag håller på med :p
Har hämtat ut babyboxen från babyproffsen idag och ska snart öppna den och se vad den innehåller. Spännande spännande :) Och så har jag äntligen köpt en ordentlig kamera. En nikon 3100 blev det. Dom hade extrapris på den när jag sprang förbi expert idag, samma kamera jag suttit och kollat på på nätet idag. Det var lite lustigt att just den dök upp på en stor skylt utanför butiken men jag slog till! Så snart ska det bli fina bilder här i bloggen ;)

Men men, nu måste jag hålla älsklingen sällskap i köket, han håller på att göra mat åt oss. Och ikväll väntas lördagsmys med godis, chips och korv med bröd :)

Ha det bra!!