Fettisdag

Ja idag var det fettisdag och i vanlig ordning så måste det ju ätas semla :p Det är även Maria-dagen så namnsdag har jag också. Dubbelt förtjänt av semla alltså ;)


Idag har Erik och Linnea varit och lekt med kusiner och jag och Gabriel var ner på stan. Lånade lite böcker på bibblan och hälsade på hos mormor. Jag passade på att lämna honom där en snabbis för att gå och klippa mig. Har inte gjort nåt jättedrastiskt. Bara tagit det värsta. Lite trist med långt hår att det inte syns när en gör nåt men men. 
Nu ska jag käka upp den här gosemlan :)
Hejdå! 

Bollar

Hej hopp! 

Kände att jag hade lite energi över idag så det blev lite chokladbollsbak. Bakade med Gabriel i lördags men behövde en sats till för den tog slut så fort :p 

Just nu sitter jag och målar igen. Scrappet är lagt åt sidan igen. Var så svårt. 

Och så har jag varit på gympa idag.  Har avsagt mig boendestödet den här veckan eftersom det är sportlov men gympan vill jag inte missa. 
Imorgon har jag en helt blank dag. Erik ska med barnen och hälsa på kusinerna.
Men men, nu ska jag fortsättamed min räv. 
Hej så länge!

Träning, kort och scrapbooking

Ja här blandar jag kreativitet och fysik hej vilt.
Barnen har ju sportlov den här veckan så dom är hemma idag vilket gjorde att mina rutiner ändrades och jag höll helt på att glömma att jag har ju träning med boendestödet idag. Men jag kom på det i god tid iaf. Så klockan fyra bär det av till friskis och ett härligt och lättsamt baspass.
 
Och så skulle jag ju vissa layouten jag har gjort. Första på flera år(?).
 
Och så har jag gjort ett kort som Linneas dagiskompis fick när hon fyllde år.
 
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Kanske försöka få barnen att ta på sig kläder...
Blir inte mycket mer gjort än så idag verkar det som.