KappAhl

Hej!
Igår gjorde jag min första dag på KappAhl som nu är min dagliga verksamhet. Ska vara där tre timmar i veckan till att börja med.
Första dagen var minst sagt känslofylld. Den var väldigt ångestladdad tyvärr och dum som jag var hade jag inte tagit nån ångestdämpande innan. Men den var bra också. Kändes som att jag snabbt kom in i arbetet och dom som jobbade där var jättegulliga allihopa så det var ju väldigt positivt.
Det som blev jobbigt var att det var så många nya människor och så hade jag varit så himla nervös innan så jag var väldigt spänd.
 
Idag har jag och Erik först varit på ett möte på kommunen och sen klippte jag mig. Mitt hår var så slitet så det delade sig i fyra så det var hög tid. Fick med mig boendestödet så det underlätta en hel del! Sen fikade vi på Peace and love-cafeet.
 
Kvällen har jag ägnat åt att skriva det här inlägget ;) och gjort ett humörschema. Man fyller i den färgen som passar bäst med dagens humör, en gång om dagen eller så delar en rutan i två och fyller i olika färger om en haft två övervägande känslor.
 
Nu ska jag iaf gå och lägga mig. Imorgon väntar ännu ett blodprov. Denna gång ska jag bara kolla magnesium. Annars är det ju ett himla springandes där på grund av litiumet.

Älvrundan

Igår var det finfint väder. Först var jag och några kompisar från ast-gruppen och kolla på två hus. Vi håller på att spåna på om det skulle kunna gå att få ihop ett projekt så vi kan starta ett kollektiv. Det skulle ju vara sjukt häftigt!! Tyvärr är maken inte fullt lika imponerad och tycker det räcker gott att bo med en autist 😂

På eftermiddagen när jag kom hem fick jag med mig Gabriel ut, så vi gick ner till älven. Det var meningen att vi skulle mata änderna lite och sen gå hem men då ville han gå runt hela älven, så det gjorde vi 😁

Årets första tussilago hittade vi. Helt ensam stod den

Bullerforsen


Mata änderna. Självklart fick dom inte bröd utan riktig fågelmat.  Direktimporterad från farmor. 😊

Nu väntar jag på att min systerson Algot ska komma. Ska vara barnvakt nån timme.

Ska se om jag kan få igång wiiet kanske.
So long!!!

Sista åket

Hej hopp!
Ja så var det med det. Idag var sista öppedagen i Romme alpin för den här vintern. Helena hade några åk kvar på sitt 10-kort så vi åkte upp dom. Algot var också med.
Efter att åken var slut så åkte vi lite madrass och käka lite pannkaka. Ska inte berätta vad jag åt till middag idag ^^
 
Nu tror jag minsann det blir lite sims.
Pajen kom just med gochoklad och cider också så det blir perfekt! Och inte behöver jag handla idag heller som jag brukar på söndagskvällarna för det har Erik redan fixat.
Imon blir det matlagning med boendestödet och gympa på eftermiddagen.
Sen är det tisdag och då är det dags att träffa handledaren från KappAhl och prova ut kläder. Så pirrigt!! Direkt efter det ska jag till sjuksköterskan på psyk så det passa ju bra utifall jag bryter ihop.
Men men det var en annan dag det. Idag är det bra!
Ha det bra ni också!
Hej hej!