Pärlar

Hej hopp!
Idag har jag haft en bra dag. Mycket Gabrielmys :-) Först var vi på friskis och svettis för lite mini-gympa. Kul för dom små. Han är egentligen för liten (man ska vara tre) men vi fick vara med ändå. Han är ju inte den som springer runt och stör direkt.

Sen tog vi en tur på kupolen. Shoppade lite nya pärlor och en hel hög med klistermärken inne på gallerix. Dom hade halva priset så jag hade velat handla mer men sånt förstår ju inte tvååringar ;-)

Sen vart det hemmabus medans pappan i hushållet fick plugga lite.
Smittade av mig av min återupptäckta hobby att pärla på Gabriel, så vi gjorde lite sånt också när bebis somnat


Och nu blir det mer av den varan :-D:-D:-D

So long!

BFF

Hej hopp!
Fick ju pysselmaterial i present när jag fyllde år av min vän Emma, så vad passade bättre än att pyssla ihop en LO med just oss två på :D Goda minnen det här! Sommar och sol
 

Mormors-kort

Godkväll på er!
Idag har ju inte varit en direkt toppendag i det här hushållet. Igår kräktes Gabriel. Ingen aning om varför. Det var liksom bara en och minuten efter var han lika pigg och sprallig som vanligt. Inatt var det så Linneas tur. Hon ammade vid två-tiden och jag vaknar efter det av en kaskadspya rakt över oss båda och dyblött i sängen. Samma sak på morgonkvisten och då fick hon även feber så vi fick order av 1177 att åka in med henne. Vi fick dock åka hem igen utan att ha blivit undersökt av läkare eftersom han hade så många andra barn. Hon har varit hängig och trött hela dagen och bara ammat. plus en halv fruktpure.
 
Håller tummarna för en lugn natt nu!
 
Men åter till temat. Tänkte visa korten jag pysslat ihop till mormor kort efter barnens ankomst.
 
 
 
 
Nu blir det nog lite candy crush innan damus vaknar för att få sig ett natt-snacks.
Godnatt på er!