Nes

Äntligen har det kommit!! Mitt mini-NES. Ni vet dom där grå konsollerna från 80-talet med Super Mario och Zelda. Nu har det kommit en mini variant som är nästan lika liten som dosan. Ryms i handen och innehåller 30 av dom mest sålda spelen. Men jag saknar några spel. Bland annat nåt bilspel och ett rymdspel vi hade när jag var liten och Goonies hade jag velat ha också. Men jag får nöja mig med dom här 30 nu ett tag.
Finns ju massor att leka med. Jag är riktigt glad att Zelda finns. Det är huvudsaken. Kanske jag ska försöka mig på att varva Link också.
Jag har väntat på det här sen i september förra året. Var livrädd att jag inte skulle hinna få något. Verkar som att det är många som blir utan och e-butikerna får bara små leveranser väldigt sporadiskt. Helt idiotiskt att dom inte kunde tänka på det innan och inte göra så att man kan förbeställa det om det inte finns att få tag i. Jag fick ett mail från siba för några veckor sedan där det stod att det var inte säkert att jag skulle få något utan det var dom som hade beställt i augusti som stod i tur men tydligen så räckte det :D Riktigt glad över det är jag.
Lite storleksskillnad ^^
 
Idag har vi varit på kalas på Leos lekland, jag och Linnea.
Det var skoj och mormor kom förbi en sväng och lekte lite också. 
 
11 dagar kvar till Kanarieöarna också. Så nervöst.. Har inte ens börjat packa än men har skrivit en lista iaf vad jag ska packa och vad jag ska komma ihåg. Känns som att jag glömmer nåt bara :/
Mest nervös är jag över mina mediciner. Att det inte ska räcka med recept och mitt namn på burkarna. Att jag ska behöva nåt extra intyg. Om det är narkotika-klassat ska man ha nåt som heter schengen-intyg men tydligen så ska jag inte behöva det men är ändå rädd att dom ska ta dom i tullen och att jag ska bli jättedålig när jag är där nere eller att jag får lov att stanna i Sverige och inte får åka med. Att resväskan kommer väga för mycket eller att vi missar planet. Kanske väskan försvinner eller jag blir rånad. Ja mycket oro är det.. Så har lite svårt att se framemot det men det ska nog gå bra.
Nu ska jag iaf fortsätta måla.
Hej på er!
 

Helg

Ännu en helg avklarad.
Idag har Vincent varit här och lekt med Gabriel och igår var det gympa och dans och efter det vart det storhandling med hela familjen. Inte det enklaste projektet.
Imorgon väntar mitt sip-möte. Börjar bli riktigt nervös för det. :/
Är nervös för Spanien också. Det närmar sig med språngsteg och jag har en massa kvar att fixa..
 
Målat klart en till bild idag också. Älskar verkligen dom här bilderna <3
Den glittrar och glimmar mer i verkligheten men det är svårt att fånga på kort. Kul var den att göra iaf :)
 
Nu väntar jag bara på att barnen ska gå och lägga sig så att jag kan fortsätta lyssna på boken jag håller på med. Torka aldrig tårar utan handskar med Jonas Gardell. Riktigt bra!
Sen lär jag hitta en bra bok jag kan ladda ned och ta med till spanien också. Har ni några förslag?
Jaja, Ha det bra allihopa!