Idre

Hej hopp mina vänner!
I veckan har jag och Belinda varit i Idre med Gabriel och Linuz. Vi har jagat golfbollar, bestigit Nipfjället, kollat in vattenfallet Njupeskär och badat på Idre fjäll. Sån himlans mysig vecka och jag har mått bra hela tiden. Ingen ångest eller dippar. Nu när jag är hemma mår jag som jag "förtjänar?". Energi-nivåerna är nere på noll och jag har sovit länge på nätterna och tagit långa sköna middagssovningar.
 
Imorgon är det äntligen äntligen möte på hab. Ska äntligen få svar! Som jag väntat. Innan det ska jag ta blodprov och efter så har jag samtal med min vårdkontakt på öppenvården. Mycket som händer.
 
På torsdag ska jag, Linnea, mamma, Helena och Algot åka till Furuvik så jag hoppas att vädret kan stabilisera sig lite och att det blir riktigt fint till dess :)
 
Bildbomb:
 
Njupeskär
 
Mors lilla Olle har sitt ursprung i detta naturområde
 
Hela renfamiljen mitt i stugbyn
 
Stenansikte
 
Forsen. Gabriel är fotograf
 
Stolt kille som klarat sig till toppen
 
Utsikt över städjan
 
Nipgubben måste man hälsa på innan man bestiger Nipfjället annars får man dimma på sig
 
Korv med skinka. Helt normalt ;)
 
Korvgrillning pågår
 
Golfbollsjakt
 
Mycket spring i benen när ett barn suttit still i en bil länge
 
Det klassiska Chicago
 
På väg
 
 
Ha det bra! Nu ska jag sova! Wish me luck for tomorrow!

Älskade skitungar <3

 
Hej hopp på er!
Här är det inte så livat nej men nu fick jag lite lust att skriva. Dom senaste dagarna har jag saknat lust överhuvudtaget. Inte ens måla är roligt längre :( Humöret åker upp och ner som en berg o dalbana och nu misstänker läkarna att jag är bipolär. Ska få börja med litium inom en snar framtid. Igen. Hade en läkare för ett tag sen som ville det och sen nästa jag träffa tyckte inte alls det så jag vet inte. Dom är mer veliga än vad jag är.
 
På onsdag åker jag och Gabriel till Idre och i augusti drar jag och Nea på festival! Ska bli så skoj. Båda två.
Hoppas att detta får mig att må lite bättre också. Det ger ju ändå lite mening till livet.
 
Har fått tid till Hab också där jag ska få reda på om jag har några andra neuropsykiatriska diagnoser eller inte.. Jag har väntat ihjäl mig på detta. Hon sa att det skulle ta "nån vecka" (två i min hjärna) men istället tog det två och en halv månad!! Hon blev sjuk mitt i så det blev kraftigt förskjutet :( Nåja, nu är det klart iaf och jag ska äntligen få lite svar.
 
Men men, nu ska jag sova. Natti natti!