Dinosar

Idag har jag varit på våran tjejträff. Alltid lika trevligt och idag blev det mycket garv. Det behövde jag. Har varit lite nere några dagar nu. Vart drygt efter en dag när jag först hade möte med ännu en ny läkare och direkt efter det hade jag träff med en för mig ny arbetsterapeut. Sen var det dags att hämta Linnea på dagis och åka med henne till ögonmottagningen. Hon passerade felfritt. Och så hade jag gympa på eftermiddagen. Detta var några saker för mycket under en dag för mig. Så jag dippa lite efter det. 

 
Idag på träffen målade jag klart den här bilden:
 

På måndag är det dags för uppföljning på sipmötet jag var på för 2 månader sen. Då får jag förhoppningsvis veta om jag kan få ledsagning eller inte. Håll tummarna för mig är ni snälla. 

Nu ska jag äta lite middag och imorgon väntar familjegympa.
 
Hej så länge!

Vroom-Millis

Godkväll mina vänner!
Vad har ni för er?
Själv har jag precis målat klart en bild:
Jag gillade inte färgerna i början men sen tyckte Linda att den såg lite marrockansk ut och Erik indisk så då blev den lite bättre i mina ögon. Drog bara en penna och målade med typ utan att tänka så mycket på vad det blev för färger.
 
Annars så har jag och Gabriel gympat i vanlig lördagsordning, sen var det lite seg mellantid där vi bland annat mötte upp en tjej som vi köpte kläder av. Efter det åkte vi hem till familjen Ivarsgård i åselby för lite lunch och snabb kusinlek. Sen drog jag och G iväg och körde lite fyrhjuling. Eller ja, jag gjorde, Gabriel vågade inte denna gång. Så blev det rätt sent så vi åkte hem och vi läste lite och badade och sånt och nu sover dom så sött. Får se hur dom reagerar på tidsomställningen imorgon. Vi lär ju inte få sova så jättelänge precis. Livet som småbarnsförälder :p
 
Nu ska jag pyssla igång med nåt nytt. Korsord, kort eller målarbok. Det är den stora och svåra frågan :p
Hej på er, och sov så gott!

Nervositet och korsord

Hej!

Vilket härligt väder vi fått. I alla fall här i Borlänge. Men är jag ute i det? Nej.. Sitter inne med mina korsord och målarböcker. 

Igår satt jag ute en stund efter jag lämnat tvätt. Det var så skönt.


Spanien närmar sig med stormsteg också. Jag tror att det mesta är fixat. Pass, eu-kort och resebevis är klart. Träffade min sjuksköterska häromdagen och hon skulle fixa intyg och nya recept så jag kan få det på papper. 
Men sommarkläderna har jag inte tagit fram och provat än. Det hinns väl det med. Resväska får jag låna av mamma. Snart kanske jag kan slappna av och bara längta dit. Som det är nu så är jag stressad över att jag ska glömma något eller så. 

Men nu ska jag fortsätta med mitt korsord. 
Hej då!