Hand...

Nu börjar jag verkligen tröttna på att ha högerhanden inpackad.. Men på tisdag åker det av. Tack och lov! Kommer inte vara en dag för tidigt. Det mesta går ju ändå bra att fixa med en hand/fel hand men det tar sån hiskelans tid. Men förstår ni vad jag har fått träna upp vänsterhand och arm nu, haha ^^ Eller som min syster uttryckte det "Utmanar hjärnan!" Så det är ju bra :)
 
3 olika färger på bandaget har jag hunnit gå igenom när det gott skulle räckt med att ha det första kvar hela dom här två veckorna
På väg hem från Örebro där dom gjorde operationen
 
Efter ett par dagar så gjordes det om i Falun eftersom vi trodde det satt för hårt. Var alldeles blå på knogarna men det var förmodligen blåmärken bara.
 
Och nu är det då mumievitt eftersom det jag fått i Falun satt alldeles för löst. Så nu ska jag försöka stå ut med det här till på tisdag.
Det stramar i hela handen, är allmänt irriterande och jag vill kunna använda min hand NU!!!

Myran

Hej hopp!
Hoppas ni haft en underbar helg! I fredags var vi på myran hela familjen. PappaPajen agerade lekfarbror "da soft style" ;)
 
Mycket lek och bus blir det
 
Resten av helgen har varit väldigt lugn och jag har inte ens varit utanför dörren. Sånt tycker jag är lite trist men så kan det bli när man inte får i armen i jackärmen och det mesta blir ett äventyr med en gigantisk hand i bandage som man inte får använda och måste ha i högläge...
Hoppas på mer lätthet veckan som kommer!
 
Håller även alla mina tummar och tår att dom ringer från IKEA denna veckan!!
 
Nu ska jag öva lite mer på min vänsterhänts-skrift i korsordet jag håller på med :p
Ha de gott!!!

Mammas lilla monsterprinsessa

Hej hopp!
Idag har varit en ganska tuff dag att vara Ivarsgårdare. Storprinsen hoppade över middagssovningen vilket alltid har ödesdigra effekter, lillasyster gror tänder för fulla muggar=mindre glad bebi, jag har opererat bort en knöl i handen (högra) så jag får bara använda vänsterhanden(fel...) och klarar ingenting själv känns det som. Väldigt frustrerande! Och Pajen, ja det säger ju sig självt, han får göra i princip ALLT härhemma. Laga mat, diska, byta blöjor, klä och lyfta och knyta rosett på mina pyddebyxor. Till råga på allt så får han skäll när han inte förstår att han kanske kan hjälpa mig till exempel bre kvällsmackan..
 
Så det har varit lite kinkigt härhemma idag. Vi får verkligen hoppas att morgondagen blir roligare.
Så nu är det tack o gonatt!