Ifrån mitt perspektiv

BVC

Godkväll mina vänner!
Idag har vi varit på BVC med Gabriel. Stackarn fick 2 otäcka sprutor, ett i varje lår. Han skrek som en stucken gris och mamman och pappan visste inte vart dom skulle ta vägen :( Det var vaccinationsdosen man får vid tre månaders ålder och om tre månader är det dags igen :s Gråten gick över ett tag men nu på kvällen fick han jätteont igen och grät och grät och grät så han fick en alvedon så till slut blev det bättre. Vi är inte alls vana att han är så ledsen. Han är nästan alltid tyst och snäll och säger till när han är hungrig bara.

Nu är det snart dags för big brother men först lite sent käk.
Ha en bra kväll på er! :)
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Agnes Ivarsgård
skriven :

Sådant där fick jag se på min praktik. Men det var några som också tyckte det var hemskt när deras bebis blev så ledsen så de bad sköterskan ta båda sprutorna samtidigt. Då blir det liksom bara stick en gång. Fast i båda låren så klart. ibland kan dom göra så i alla fall. Valde ni till hepatit B också?

2 Agnes
skriven :

Nej alltså dom får kalla in en till sköterska om det går. Men det är ganska många föräldrar som föredrar det i och med att det bara blir stick en gång då. Okej för som jag har förstått det kan man köpa till mot hepatit B. då finns det en annan sort bara som innehåller det också. Men trösta dig med att han inte kommer att komma ihåg det sen. Då blir det nog värre med sprutan dom ska ha när de är 5 år. :P