Ifrån mitt perspektiv

Surt sa räven...

Gokväll!
Länge sen jag skrev nu. Humöret har åkt berg och dalbana och det har varit så mycket så jag har inte vetat i vilken ände jag ska börja i. Nu har jag fått lite distans och kanske glömt ett och annat. Mår bättre igen iaf.
Var jättenere ett tag för det blev bara för mycket. Först att vara så nervös för resan och gå igenom allt i huvudet en miljon gånger om dagen, skriva listor, packa och packa om resväskan flera gånger och fixa allt runtom.
När jag väl börjat lugna ner mig och kände att jag började få kontroll på läget kom världens bakslag!! Det skulle inte bli någon resa. Emma och Marcin (som jag skulle hälsa på) var på väg hem till Sverige och blåste därmed av alltihop. Riktigt tråkigt och eftersom jag redan ställt in mig på att åka några dagar efter det samtalet så rasade det lite för mig. Det plus en massa annat. Det var fester och kalas och en massa mer som jag förträngt nu. Idag var det meningen att jag skulle resa hem igen och min telefon påminner mig återigen vad jag missar :(
 
Idag har jag varit ensam med barnen. Linnea har lekt med sina kompisar mestadels. I förrgår lärde hon sig att cykla så nu vill hon cykla hela tiden, överallt :D Så kul att se den lyckan. Gabriels cykel är det punka på igen och våran också så det är ju lite trist. Annars hade jag gärna tagit en cykeltur med dom.
Imorgon ska vi till Vikmanshyttan och fira Sandra.
 
En sak till som ställer till det för mig är att min diagnos (atypisk autism) inte gäller längre då jag inte fått någon riktig utredning. Den utredningen jag fick på hab var väldigt bristfällig i mina ögon och dom skyllde allt på min bipolära diagnos som jag precis hade fått då. Så fick jag ett intyg av läkaren på psyk istället där det stod väldigt dåligt, och att han satte atypisk autism på mig men detta intyg gäller tydligen inte längre och jag tillhör inte personkrets 1 som då kan få insatser genom LSS. Så nu ska hela utredningen göras om men på psyk istället så det här kan ju bli spännande...
 
Avslutar med en ny goding från Avicii. Jag är väldigt tacksam att dom släpper dom här låtarna trots att han är borta. Och vacker video också!! Älskar dans!
 
Nu ska jag gå och lägga mig. Det här blev alldeles för sent för mig!
Godnatt!