Ifrån mitt perspektiv

Idre 2017

Hej på er!
Mår lite sådär igen. Bara kortvarigt, har ju mått bra rätt länge faktiskt men den här veckan har varit tung. Jag är jätteorolig för den där Patrik som försvann i Hallsberg och nu varit borta i sex veckor. Han skulle ta tåget från Falun där han gick i skola för att åka hem till Malmö men klev av för tidigt och är nu spårlöst försvunnen. Trots att många verkar ha sett honom så är det inget som blir bekräftat eller utrett för dom stannar inte hos honom eller får reda på först efter att han är saknad. Har följt det hela och varje dag jag vaknar så kollar jag och hoppas att han är hittad och så fortsätter det så hela dagen. Kolla och hoppas.
Så är det en massa andra grejer som också gjort mig orolig och att jag fått ångest. Funderar på att bryta mönstret med theralen men jag blir så himla trött av den. Totalt nockad och sen nån slags theralen-bakfylla dagen efter så det är inte kul. Härdar nog ut en dag till för imorgon måste jag upp tidigt. Boendestöd kommer klockan 8.
Idag har jag mest sovit och sen har jag tränat i parken vid friskis. Dom kör ju gratis utegympa hela sommaren.
Sen har jag försökt målat, löst korsord och pysslat lite men inget känns kul.
 
Vi har varit i Idre förra veckan. Då hade jag det jättemysigt och mådde jättebra. Kanske är så igen att jag mår dåligt efter att ha kommit tillbaka efter en semester. Det har jag inte tänkt på men det var ju lika när jag kom hem från Kanarieöarna.
Nåväl, Idre var det. Har ju såklart en hel drös med bilder som jag vill dela med mig av.
 
Först lite stenkastning nere vid älven.
 
Och korvgrillning i dagarna tre ^^
 
Ut på golfbollsjakt. Vi har stugan precis nedanför golfbanan.
 
Nea plockade hellre pinnar och stenar
 
På kvällen när barnen lagt sig spelade vi spel. Här "Geni"
 
På tisdagen åkte vi och hälsade på Nipgubben och besteg Nipfjället. Det var riktigt kallt och blåsigt innan vi fått upp farten.
 
Fika i bagaget var också en hit :p
 
Hur söta får dom vara?? :*
 
På väg till Idre fjäll för lite bad
 
På kvällen åkte vi till forsen
 
Och mer stenkastning
 
Chicago
 
Sista dagen. Gubbarna städa och Belinda gjorde kottbåtar
 
På hemvägen stanna vi vid Njupeskärsfallet som är Sveriges högsta vattenfall och ligger utanför Särna. Ifrån detta naturreservat är visan Mors lilla Olle hämtad ifrån därav björnarna.
 
Det var den resan det. Som sagt mycket trevligt!
Nu ska jag väl varva ner inför sängen, se hur bra det kan gå när jag sov till ett...
Nåja, kul att ni kikade in. Ni kan tacka Simon för detta inlägg. Höll ju på att glömma bort bloggen helt och ibland tvivlar jag på mig själv och tror att ingen är intresserad av att läsa men jag har ju ändå några tappra läsare som är in varje dag trots att inte jag är det. Skulle vara hemskt spännande att veta vilka ni som läser är så lämna gärna en kommentar så blir jag mer pepp på att skriva också ;)
Hej svejs!