Ifrån mitt perspektiv

Ikea idag igen

Hej hopp!
Dagen började med en långsovning så när jag väl vakna var det dags att laga lunch. Det här är dagen jag och boendestödet brukar hjälpas åt med det men eftersom Linnea har fått ringorm, som är ett hudutslag, så hade jag avsagt mig boendestödet. Linnea var hos farbror doktorn imorse och dom sa att det inte är nån fara och att det inte smittas så dom hade kunnat komma ändå. Nåja, Erik fick hjälpa mig med maten och det blev jättegott. Nån slags thaiwok blev det, med nudlar, lax, lime och sånt i.
Sen hade vi gympa på eftermiddagen som var så skönt. Jag hade verkligen flow idag. Och nu har jag lite träningsvärk :p
Efter det kom mamma och hämta mig och vi tog en poppis repa, TGR, Ikea och Coop. Vi fikade på ikea också och som vanligt hann jag sätta tänderna i den innan jag hann knäppa ett kort. Glupsk eller vad ;)
 
Och så har jag äntligen målat klart en bild som kom i nya målarbokstidningen jag mystiskt fick så nu ska jag skicka in den och se om jag kan vinna nåt.
 
Beställde lite grejer igår från krisinasscrapbooking.se så det ska bli himla kul att kolla posten här dom närmsta dagarna :D Bland annat några "på dopdagen"stämplar och EZ mount som man använder på stämplar för att få dom att klinga fast på en akrylkloss. Tomtarna eller trollen har nämligen varit här och snott min gamla.
Har lite smått med ångest nu också för bilen har börjat låta jättekonstigt och det knyter sig i magen på mig. Har inte riktigt råd med sånt när jag är sjukskriven. Tur Erik jobbar iallafall.