Ifrån mitt perspektiv

Vildängel

Godkväll!
Idag har vi haft Lucifer-maraton, jag och Erik. Vi har ätit och druckit massa gott. Det behövs verkligen fler såna här kvällar tillsammans.
Annars idag då. Jo jag har varit med min älskade terapigrupp. Bästa som händer varannan vecka. Nu har vi en ny tjej med oss som verkar jättetrevlig så det är kul också.
 
Imorgon vankas det träff med en annan grupp som alla har bipolär sjukdom istället för asperger. Jag är skitnervös men det ska nog gå bra. Jag är ju inte den som backar ur när jag väl sagt att jag ska komma fast ibland har jag god lust. Men det utvecklas man ju inte av ;)
 
Nu på kvällen blev jag påmind om filmen Vildängel. Jag kommer ihåg när jag såg den första gången i högstadiet, så berörd jag blev. Det är nog den bästa filmen jag har sett och musiken i den är alldeles underbar!!!
Detta är ett hopklipp från filmen. Hela filmen finns att se på youtube.
Den är så tragisk men ack så vacker. Rekommenderar verkligen att se hela!!
Handlar om ett gäng med skolungdomar som hamnat lite snett och fel i livet, som sätter ihop en teaterpjäs för att fatta mig kort. Och detta hjälper dom mycket men för en kille slutar det väldigt tragiskt som sagt och gud vad jag grät när jag såg den första gången där i klassrummet :´(
9.44 är bäst enligt mig om ni inte orkar se hela klippet
 
 
"Jag är samhällets dvärg, en känslomässigt stympad individ"
 
Nåja, nu ska jag gå och sova. Barnen lär inte vilja sova lika länge som jag vill imorgon bitti. :/
Godnatt på er!