Ifrån mitt perspektiv

Julmys

Hej hopp!
Nu har vi tre av fyra jular avklarade. Vi började i Mörtsjöbo hos svärmor och Pärla och fortsatte i Vansbro hos Britt och Björn som är barnens gammelfarmor och gammelfarfar. Idag har vi varit hemma hos Kicki, Pawel, Mira och Matheus och barnen fick träffa alla sina kusiner på Eriks sida släkten.
På onsdag kör vi sista julen och sista julklapparna blir utdelade hemma hos mamma och Curt där vi ska träffa min familj.
 
Det knackade på dörren på julaftons morgon härhemma och jag går ner och öppnar. Där står grannen med två paket till barnen och ett kuvert till familjen. Tusen spänn fick vi! Plus julklapparna då som bestod i en barbie och spelet "Jakten på den försvunna diamanten". HUR ska vi återgälda detta!!?? Bjuda dom på utlandsresa om det fortsätter i den här takten eller!? Dom är generösa året om dessutom. Det är inte bara på jul vi blir bortskämda.
 
Jag har skickat massor med julkort i år men vissa verkar inte ha kommit fram tråkigt nog då jag ändå lagt ner rätt mycket tid på att göra dom :( Får se om dom kommer fram på onsdag kanske. Så om ni känner att ni står mig nära och inte fått så är det därför.
 
Orkar tyvärr inte lägga in några bilder idag för det är så sent och jag borde redan ligga och sussa.
 
Idag har vi förutom att fikat byggt pepparkakshus och öppnat "våra" sista julklappar. Pepparkakshus är det väl lite sent för att bygga nu men vi har inte hunnit innan och så har det varit slut i affären när vi varit där så ja, det fick bli såhär och det gick lika bra det. Slipper bli lika dammigt innan det ska ätas på det här viset ;)
 
Men men, nu ska jag sova! Så godnatt på er och ha bra fortsättning och ett gott nytt år!! Vi kanske ses ute i mellandagsrean. Eller ja, ni kanske ser mig eftersom jag är ansiktsblind och inte ser nånting ;)
Tjingeling!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: