Ninen

Får bli ett snabbt inlägg idag. Har ingen ork och det är ändå dags att gå och sova.
Idag har jag gått med mamma på ikea igen. Var där i fredags tror jag det var och köpte då en dataväska som dragkedjan var paj på så fick lov att lämna tillbaka den. Tyvärr var den även snäppet liten så datorn fick inte plats i det bättre skyddade facket så jag tog ingen ny. Blev lite andra smågrejer istället. En tur in på öb blev det också. Det är så kul att gå runt och shoppa. Råkade lägga en beställning på wish för 100:- idag också. Kanske borde hålla igen lite. Vi hade svinmycket räkningar den här månaden. :(
 
Kicki, Mira och Matheus har varit här och lekt idag också. Mycket kul :)
Tyvärr är Mira allergisk mot kaninen och Kicki kände av den idag också så det är inte helt problemfritt.
 
Nu har barnen sportlov och Erik har tagit ledigt hela veckan också. Vi har inte bestämt något att göra än men nåt kul ska vi väl hitta på. Lekland vore ju trevligt och lite skridskor och skidor kanske. Och så tänkte jag ta med mig barnen ner till älven och mata änderna med ett korvbröd som blev över efter en korv med bröd-lunch.
 
Fasiken det skulle ju bli ett kort inlägg... Jag är inte så bra på det tydligen.
Tänkte lägga in lite Thåström-bilder. Han är ju såååå söt!! Speciellt när han äter och kinderna åker upp och ner. Hur gulligt som helst!
 
Nåja, nu har jag bloggat lite. Var ju några dagar sedan.
Men nu ska jag sova. Så trött så jag nästan somnar i tangentbordet. Och då har jag ändå sovit middag idag. Vet inte men det kan vara vissa mediciner som gör mig så trött. Har i och för sig alltid haft ett stort sömnbehov.
 
Jag har scrappat lite nu på kvällen. En liten layout på 15*15 så om jag kommer ihåg det imorgon ska jag ta kort när det är lite bättre ljus så kanske ni får en titt också. Det är så kul att scrappa men det var längesen och jag har helt tappat stinget. Får lov att öva upp mig lite igen tror jag bestämt. Därför blev den ganska enkel och liten. Vågade mig inte på att göra en stor. Då behöver jag ladda lite ;)
Men men, sova var det! Godnatt!

Kommentera här: